2011年8月11日星期四

En enkel men lycklig resa i Vietnam!

Denna är vår 3dagars resa i Vietnam, vilket är en enkel men mycket intressant resa.

Tisd 18/1

Vi kom fram till Hué klockan 10.30, där vår guide Thu mötte oss. Vi for direkt till Camellia Hotel, där vi serverades en sen men bra frukost innan vi fick våra rum.

Vid 12:30 åkte vi till Förbjudna Purpurstaden och Citadellet innan vi åt en fantastisk lunch på "The Temple Restaurant". Därefter åkte vi till Minh Mings grav.
Onsd 19/1

I regnet åkte vi båt Parfymfloden till Thien Mu-pagoden.Efter att vandrat omkring i området, gick vi vidare till den lilla byn Xuan Hoa, där vi blev bjudna på te under tiden som familjen berättade o sig själva. Det var ett intressant besök.

Efter lunch åkte vi vidare mot Hoi An över "havsmolnens pass". Tyvärr låg molnen tjocka men när vi passerat toppen, blev det klart och vi fick en vacker nerresa till Da Nang. Efter ett kort stopp fortsatte vi till Hoi An, där vi hann besöka ett hantverkscenter innan vi kom fram till Hotel Hoian Pacific.

Torsd 20/1

Ledig dag i Hoi An. En del av gästerna passade på att sy upp kläder och Arne fick ett par skor tillverkade, vilka han var mycket nöjd med. Det var skönt med denna lediga dag.

Denna är vår 3dagars resa i Vietnam, vilket är en enkel men mycket intressant resa.

没有评论:

发表评论